El pròxim 7-9 de maig uneix-te a l'iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Reus per sortir a recollir residus en les Rutes Reus

Ajuda'ns a preservar i cuidar els espais naturals de Catalunya

Del 7 al 9 de maig es  porta a terme la campanya Let’s Clean Up Europe que promou accions de recollida de residus als espais naturals de tot Europa.  La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i Good Karma Projects us animem a organitzar una clean up al llarg de les Rutes Reus on l’Ajuntament ha habilitat punts de recollida selectiva per l’ocasió.  

Com participar?

És molt fàcil, durant els dies 7, 8 i 9 de maig de les 9h del matí a les 19h de la tarda s’habilitaran uns punts de recollida selectiva al llarg dels recorreguts de les Rutes Reus que passen pels camins, barrancs i rieres: RR08, RR09, RR10, RR11, RR05. En els punts tindreu disponibilitat també de obtenir guants i bosses, però us recomanem que porteu els vostres propis ja que no es podrà assegurar la disponibilitat durant tota la jornada. Consulteu en la imatge següent la localització exacte d’aquests punts i si pugeu fotografies o vídeos a les xarxes podeu usar els hashtags #Let’sCleanReus #Reus2030

També us animem a participar en el Catalunya Clean-Up Challenge, que vol arribar a les 100.000 captures de residus geolocalitzades abans del 5 de juny -Dia del Medi Ambient, per participar cal descarregar-se l’app Litterati introduir el codi CATALUNYA i geolocalitzar algun dels residus abans de recollir-lo.

Som-hi! Alliberem de residus els nostres camins i rieres i evitem que arribin al mar perjudicant la vida marina!

Organitzar una recollida:

1. Junta un equip

2. Decidiu quin dia i en quina zona anireu

3. Registreu la Clean Up

4. Sortiu a l'acció

5. Compartiu les dades i resultats

Participar en una recollida:

Uneix-te a una recollida organitzada en la teva zona. Cerca en el mapa, selecciona una clean up i posa’t en contacte amb l’organitzador. Si no pots veure el mail de contacte és perquè l’organitzador ha decidit no fer-lo públic, en aquest cas busca una altra clean up o organitza la teva pròpia!
lets clean up europe
¿Quieres ayudar? contribuir? participar?